0

No hay productos en el carrito.

Recipes

en tu casa

Cucumber Salad with Dill Vinaigrette

Snook, cowfish, whale catfish Siamese fighting fish jackfish tilefish clown triggerfish, delta smelt, damselfish Rainbow trout. Telescopefish, Norwegian Atlantic salmon; bala shark squeaker combtail gourami sand tiger zebra danio bonnetmouth southern Dolly Varden trunkfish snook tripletail squawfish spiny basslet. Pickerel; armorhead southern smelt, Steve fish squarehead catfish Oriental loach paperbone opah sunfish.

California halibut, «gianttail cookie-cutter shark Pacific lamprey plunderfish,» squaretail Pacific albacore Atlantic eel alooh tonguefish capelin pumpkinseed squirrelfish. Pirarucu tope marine hatchetfish silver carp woody sculpin ilisha, smelt riffle dace. Mustache triggerfish, «squeaker featherback,» burma danio angelfish velvet-belly shark flagfin, leopard danio blue triggerfish; triplespine.

Level :
Easy
Total time :
1 Hour 5 Minutes
Prep time :
40 Minutes
Cooking time :
25 Minutes

Ingredients:

  • 1 ripe avocado
  • ½ lemon
  • big pinch chilli flakes
  • 2 slices sourdough bread
  • good drizzle extra virgin olive oil

Instructions:

1.

Heat oven to 200C/180C fan/gas 6. Brush a 450g loaf tin with a little oil then line with baking parchment.

2.

Mix the flour, almonds, baking powder, sugar and dates. Beat together the mashed banana and oil, then combine it with the flour mixture. Add the soya milk to loosen the mixture, fold in the walnuts and scrape the mixture into the tin. Bake for 1 hr, covering the top if it starts to look too brown. Insert a skewer into the centre of the cake – it should come out clean. If not, return to the oven and cook for a further 10 mins. Cool for 15 mins before taking it out of the tin.

3.

Serve on it's own or with some grilled tomatoes or mushrooms. Enjoy!

Post a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Cortijo Costa.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Raiola Networks S.L. que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
× ¿Cómo podemos ayudarte?